Nytår på Roxie 2018

 

Bookinger fra 17.30 til 19.00

Lukketid klokken 23.00

 

Snacks

Sprøde fermenterede grøntsager & grillet and

Æbleskiver, efterårstrøffel & røget flæsk

’Bornholmske Bahji’ & karsecreme

Havgus & Löjrom

Emulsion med løvstikke og blåmuslinger

Fermenteret Naanbrød

Kadeaus røget laks, saltet cremefraiche & forårsløg

Modnet okseinderlår

Fermenteret svampe & syltede grønne tomater fra haven på Bornholm

Grillet Iberico gris

Høbagt knoldselleri, yoghurt, syltet gran & sauce med asier & røget marv

Syltede danske pærer

Rugbrødsis, lun chokoladesauce, friskost & rugbrødscrumble

Til at gå på

Kransekage & ’side-car’

 

995,- for mad

650,- for vinmenu, Champagnecocktail, kaffe & vand

995,- for eksklusiv vinmenu

 

Booking kun gennem email – roxie@kadeau.dk

 

Menuen med forbehold for ændringer